ponedjeljak, srpnja 16, 2007

IN MEMORIAM!


Jučer ujutro nakon opake bolesti preminula je jedna od najboljih mostarskih rukometašica Amela Dizdarević. Rukometašica, trener Galebica i Veleža a potom i trener u Reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Amela Dizdarević (37), legendarna mostarska rukometašica, jučer je izgubila tešku bitku za život.

Amela je kao (12) godišnjakinja počela trenirati rukomet kod Joška u Galebu i kao perspektivna jedna os najboljih vrlo rano počinje igrati za prvi tim a iz Galeba Amela odlazi u splitsku Dalmu, potom u zagrebačku Lokomotivu. Karijeru nastavlja u njemačkom Licelindenu, s kojim osvaja četiri prvenstva i jedan Europski kup kupova.
U rodni Mostar vraća se 2001. godine i pod njezinim vodstvom ŽKR Galeb tri puta igra u Challenger kupu EHF. Kao kruna njezine uspješne karijere je i osvojena titula prvaka BiH.
Bolest ju je zatekla kao pomoćnog trenera ženske rukometne reprezentacije BiH.

Nema komentara:

JOŠKO

JOŠKO
Trener uvjek sa "Katarinom"

Novi trener

Trener HRK Katarine je Josip Stanić Joško, trener koji je stvorio rukometni klub i koji je životni vijek posvetio rukometu. Zahvaljujući njemu rukomet u Mostaru je postao jedan od najpopularnijih sportova pa i najmasovniji. Djevojke odrasle u rukometu sa Joškom su doživjele samo najljepše što se može doživjeti u rukometu.

TRENER jesen 2008

TRENER jesen 2008
Mate ponovno sa Katarinama

Trener/coach

Trener/coach
ZORAN DOKIĆ trener(2007/2008)

Trener

Trener
EDO ŠMIT/napustio HRK Katarinu