ponedjeljak, srpnja 16, 2007

IN MEMORIAM!


Jučer ujutro nakon opake bolesti preminula je jedna od najboljih mostarskih rukometašica Amela Dizdarević. Rukometašica, trener Galebica i Veleža a potom i trener u Reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Amela Dizdarević (37), legendarna mostarska rukometašica, jučer je izgubila tešku bitku za život.

Amela je kao (12) godišnjakinja počela trenirati rukomet kod Joška u Galebu i kao perspektivna jedna os najboljih vrlo rano počinje igrati za prvi tim a iz Galeba Amela odlazi u splitsku Dalmu, potom u zagrebačku Lokomotivu. Karijeru nastavlja u njemačkom Licelindenu, s kojim osvaja četiri prvenstva i jedan Europski kup kupova.
U rodni Mostar vraća se 2001. godine i pod njezinim vodstvom ŽKR Galeb tri puta igra u Challenger kupu EHF. Kao kruna njezine uspješne karijere je i osvojena titula prvaka BiH.
Bolest ju je zatekla kao pomoćnog trenera ženske rukometne reprezentacije BiH.

JOŠKO

JOŠKO
Trener uvjek sa "Katarinom"

Novi trener

Trener HRK Katarine je Josip Stanić Joško, trener koji je stvorio rukometni klub i koji je životni vijek posvetio rukometu. Zahvaljujući njemu rukomet u Mostaru je postao jedan od najpopularnijih sportova pa i najmasovniji. Djevojke odrasle u rukometu sa Joškom su doživjele samo najljepše što se može doživjeti u rukometu.

TRENER jesen 2008

TRENER jesen 2008
Mate ponovno sa Katarinama

Trener/coach

Trener/coach
ZORAN DOKIĆ trener(2007/2008)

Trener

Trener
EDO ŠMIT/napustio HRK Katarinu