petak, srpnja 13, 2007

Katarina Prva u Teramu


HRK Katarina 2000 sa trenerom Joškom Stanićem i pom trenerom Zdravkom Vučić se vratila iz Itelije gdje je sudjelovala na 35 interamnia cup-u. I ove godine uz muku oko sredstava za odlazak uz pomoć prijatelja kluba Katarina je uspjela otići u Teramo da brani prošlogodišnju titulu najboljih u svojoj kategoriji u čemu je i uspjela zahvaljujući dobrim igrama i zalaganjem stručnok vodstva. Još jedan pokal krasi vitrine Katarine. U klubu su zadovoljni postignutim rezultatom na turniru i već se razmišlja o odlasku najmlađih skupina na turnir Balaton 2007 u Mađarskoj.
Na turnir se spremaju tri ekipe pod vodstvom mladih trenera Emilije Šaravanje, Suzane Šaravanja i Ivana Vučić. One će svaka u svojoj kategoriji natjecanja pokušati pokazati što su naučili svoje ekipe i naravno domaći se najsjajnijeg odličja. Sretno !

JOŠKO

JOŠKO
Trener uvjek sa "Katarinom"

Novi trener

Trener HRK Katarine je Josip Stanić Joško, trener koji je stvorio rukometni klub i koji je životni vijek posvetio rukometu. Zahvaljujući njemu rukomet u Mostaru je postao jedan od najpopularnijih sportova pa i najmasovniji. Djevojke odrasle u rukometu sa Joškom su doživjele samo najljepše što se može doživjeti u rukometu.

TRENER jesen 2008

TRENER jesen 2008
Mate ponovno sa Katarinama

Trener/coach

Trener/coach
ZORAN DOKIĆ trener(2007/2008)

Trener

Trener
EDO ŠMIT/napustio HRK Katarinu