utorak, kolovoza 07, 2007

Katarina 2000


Katarina se sprema na turnir u Austriju

KATARINI KUP


18.06.2007 @ 13:12:17Prijem za HRK Katarina pobjednice rukometnog Kupa BiH
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u danas u Gradskoj upravi igračice i rukovodstvo HRK KATARINA u povodu njihovog osvajanja titule pobjednika rukometnog Kupa Bosne i Hercegovine.
Gradonačelnik je Bešlić čestitao rukometašicama Katarine na ovom velikom sportskom uspjehu dodavši kako je to uspjeh za njihov klub ali i za grad Mostar.
Bešlić je igračicama uručio cvijeće i zaželio puno uspjeha u europskim natjecanjima koji uskoro slijede te da na najbolji način prezentiraju u Europi svoj klub i Grad.
U ime igračica riječi zahvale gradonačelniku za prijem i čestitke za uspjeh uputila je kapetanica Sanja Ćavar te obećala kako će euro kupu nastojati da postignu dobar uspjeh i tako prezentiraju i svoj klub i grad.
Predsjednik HRK Katarina Damir Pehar je ovom prigodom istaknuo kako tijekom dvanaest godina postojanja kluba HRK Katarina niže uspjehe jer su ove godine pored pobjede u kupu osvojili i titulu vice prvaka države. Istaknuo je činjenicu kako posljednjih godina njihove juniorke i kadetkinje također postižu uspjehe jer su tri godine za redom prvakinje. Pehar je istaknuo i to da klub okuplja 276 igračica od 7 do 25 godina što je svakako vrijedno pozornosti.
I ovom prigodom istaknuta je činjenica kako Mostar što žurnije treba svoju pravu sportsku dvoranu kako bi oni i svi u sportaši u gradu imali primjerenije uvjete za treniranje i natjecanje.
(Bljesak.info)

JOŠKO

JOŠKO
Trener uvjek sa "Katarinom"

Novi trener

Trener HRK Katarine je Josip Stanić Joško, trener koji je stvorio rukometni klub i koji je životni vijek posvetio rukometu. Zahvaljujući njemu rukomet u Mostaru je postao jedan od najpopularnijih sportova pa i najmasovniji. Djevojke odrasle u rukometu sa Joškom su doživjele samo najljepše što se može doživjeti u rukometu.

TRENER jesen 2008

TRENER jesen 2008
Mate ponovno sa Katarinama

Trener/coach

Trener/coach
ZORAN DOKIĆ trener(2007/2008)

Trener

Trener
EDO ŠMIT/napustio HRK Katarinu