petak, srpnja 20, 2007

BALATON 2007
Trener najmlađeg sastava "Katarina" Ivana Vučić bivša golmanica HRK KATARINE vodi svoje rukometašice na turnir BALATON 2007 . Zajedno sa Trenerom nešto starijih mlađih kadetkinja Suzanom Šaravanja pokušat će ostvariti najbolji rezultat u svojim kategorijama na ovom turniru.
Tradicionalni internacionalni turnir BALATON 2007 i ove godine se održava u Mađarskoj uz nazočnost 4 (četiri) ekipe Katarine - Mostar. Tri trenera Emilija Šaravanja, Suzana Šaravanja i Ivana Vučić pokušat će doći do najvrjedniji odličja sa svojim mladim sastavima. Pripreme teku u tom smjeru, uporno svakodnevni treningom žele da se pripreme najbolje onako kako one samo znaju kako bi opravdale povjerenje kluba i roditelja. Nadamo se da one to mogu a svaki njihov uspjeh raduje. Korak po korak stvara se podloga za budućnost ovog kluba koji ima sjajnu perspektivu. Sretno na Balatonu !

Nema komentara:

JOŠKO

JOŠKO
Trener uvjek sa "Katarinom"

Novi trener

Trener HRK Katarine je Josip Stanić Joško, trener koji je stvorio rukometni klub i koji je životni vijek posvetio rukometu. Zahvaljujući njemu rukomet u Mostaru je postao jedan od najpopularnijih sportova pa i najmasovniji. Djevojke odrasle u rukometu sa Joškom su doživjele samo najljepše što se može doživjeti u rukometu.

TRENER jesen 2008

TRENER jesen 2008
Mate ponovno sa Katarinama

Trener/coach

Trener/coach
ZORAN DOKIĆ trener(2007/2008)

Trener

Trener
EDO ŠMIT/napustio HRK Katarinu